Maketavimas dizaino kurimas

Maketavimas, dizaino kūrimas

Atliekame maketavimo, dizaino kūrimo darbus. Maketuojame logotipus, įvairius medinius užrašus, sienų lipdukus. Galime sukurti marškinėlių dizainą, apipavidalinti Jūsų namų interjerą.

CNC Frezavimas

Individualių užrašų ir interjero detalių pjovimas lazeriu ir graviravimas

Gaminame įvairius medinius užrašus, medalių kabyklas, logotipus kabinamus ant sienos, medalius ir apdovanojimus ir kitus gaminius. Taip pat, graviruojame ant įvairių dovanų. Mūsų turimos lazerinės staklės yra 130 x 90 cm darbinio ploto, tad galime pagaminti Jūsų poreikius atitinkančius didelio formato gaminius. Pagrinde pjauname fanerą, MDF, organinį stiklą (akrilą), popierių, kartoną ir kt.

Drabužių su užrašais gamyba

Gaminame įvairius drabužius su spauda. Gamybai naudojame termo plėvelę, DTF ir sublimaciją.  Galime pasiūlyti platų kokybiškų drabužių asortimentą, nuo marškinėlių iki kepurėlių. Gaminame nuo 1 vnt.

Lipdukų ploteriavimas - plėvelės pjaustymas

Lipdukų gamyba, lipnios plėvelės ploteriavimas.

Ploteriuojame, – pjaustome įvairią PVC plėvelę, pagal iš anskto paruoštus maketus. Mūsų turimos įrangos plotis 136 cm, o ilgis kurį galime išpjauti yra net 50m. Pjauname įvairių spalvų PVC plėvelę skirtą sienų dekorui, automobilių, sunkvežimių, laivų ir kitų transporto priemonių bei vitrinų, durų apklijavimui Taip pat, ploteriuojame Termo plėvelę skirtą gaminti užrašams ir logotipas ant drabužių.

Lipdukų gamyba

Sublimacija ant įvairių paviršių

Sublimuojame įvairius paviršius: puodelius, puzles, pelės kilimėlius, telefonų dangtelius, sportinius drabužius, marškinėlius (baltus) ir kitas dovanas.